Νέο Nissan Micra K14
Ένα αυτοκίνητο πόλης που κατασκευάστηκε για να ξεφύγειαπό τα συμβατικά δεδομένα, το νέο Nissan Micra είναι ένα αυτοκίνητο με μοναδική προσωπικότητα όπως η δική σου.

Το Νέο Nissan Micra έρχεται για να αμφισβητήσει τα δεδομένα στα μικρά αυτοκίνητα, ως προς την σχεδίαση, την άνεση και τις επιδόσεις. Με τον μοναδικό συνδυασμό της εκφραστικής του σχεδίασης στο εσωτερικό και το εξωτερικό, τα έξυπνα χαρακτηριστικά και την ευέλικτη οδηγική συμπεριφορά, η πέμπτη γενιά του Micra ήρθε για να σας προσφέρει μια απροσδόκητη εμπειρία.

ΤΟΛΜΗΡΟΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ

Από τις σπορ γραμμές και αναλογίες μέχρι στο εξαιρετικό φινίρισμά του, το Νέο Micra αναδεικνύει μια εικονική και εκφραστική σχεδίαση.Ανεξαρτήτως οπτικής γωνίας, το Νέο Micra ξεχωρίζει χάρη στο μοναδικό του ύφος, τις χαμηλές και φαρδιές γλυπτές γραμμές του, αλλά και για τις μοντέρνες λεπτομέρειες.Σχήμα, λειτουργικότητα και συμπεριφορά : πέρα από την εκπληκτική εμφάνιση, το Νέο Micra φέρνει μαζί του την άνεση και τις ευκολίες που χρειάζεστε, όταν και όποτε τις χρειάζεστε.

ΕΚΦΡΑΣΤΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ

Σπάστε τους κανόνες. Με πάνω από 100 διαφορετικούς στυλιστικούς συνδυασμούς, τίποτα δεν είναι πιο εύκολο από το να κάνετε το νέο Micra δικό σας.

ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΜΕΝΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ

Σχεδιασμένο για να αποτελέσει τον προσωπικό σας χώρο, το κορυφαίας ποιότητας εσωτερικό του Νέου Micra, αποτελεί ένα αρμονικό μείγμα χώρου και άνεσης.

Από τον αρμονικό και έξυπνο σχεδιασμό του μέχρι τα πολυτελή υλικά και τη διχρωμία, με αποκλειστικά χρώματα για το εσωτερικό, το νέο Micra σας προσκαλεί να μείνετε μαζί του!Από την βέλτιστη θέση οδήγησης με καθίσματα "μηδενικής βαρύτητας", μέχρι τη συνολική ευρυχωρία και εργονομία, το Νέο Micra έχει σχεδιαστεί για να μεγιστοποιήσει την άνεσή σας.

ΗΧΟΣΥΣΤΗΜΑ BOSE PERSONAL AUDIO

Από τις αμέτρητες διαισθητικές τεχνολογίες που διαθέτει, το υψηλής απόδοσης ηχοσύστημα BOSE PERSONAL AUDIO θα σας συναρπάσει.Μια παγκόσμια πρωτιά που είναι διαθέσιμη μόνο με το Νέο Micra. Με 6 ηχεία, εκ των οποίων 2 Ultra- Nearfield™ στο προσκέφαλο του οδηγού, το κορυφαίο ηχοσύστημα BOSE PERSONAL κάνει το ντεμπούτο του με το Νέο Micra. Με ήχο 360° υψηλής ευκρίνειας, και με εκπληκτικά συμπαγή σχεδιασμό, είναι το must-have σύστημα για κάθε λάτρη της μουσικής.

 • ΑΚΟΥΣΤΙΚΗ ΣΚΗΝΗ ΕΜΠΡΟΣ
 • Μόνος στο αυτοκίνητο; Προσαρμόστε την εμπειρία ακρόασης για να ταιριάξει στη στιγμή, χάρη στην καινοτόμο ρυθμιζόμενη ένταση του ήχου του συστήματος.

 • ΕΝΙΣΧΥΜΕΝΗ ΗΧΟΚΑΛΥΨΗ
 • Διευρύνετε τον ήχο για μια πιο βαθιά και ολοκληρωμένη ακουστική εμπειρία.

 • ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΑΚΟΥΣΤΙΚΗ 360˚
 • Επιλέξτε το απόλυτο. Επεκτείνετε το μουσικό σκηνικό και δημιουργήστε μια ακουστική εμπειρία 360˚ : μεγάλη, γενναιόδωρη και πλήρως καθηλωτική.

NISSAN DISPLAY AUDIO ΜΕ APPLE CARPLAY*

Διαθέσιμο με την οθόνη πολλαπλής αφής 7'' του συστήματος ψυχαγωγίας και ενημέρωσης του Νέου Micra, το Apple Carplay αποτελεί τον έξυπνο και ασφαλέστερο τρόπο για να χρησιμοποιείτε το iPhone όταν οδηγείτε. Απλά συνδέστε το κατά τη διαδρομή σας, πραγματοποιήστε κλήσεις, στείλτε και λάβετε μηνύματα, αλλά αποκτήστε και πρόσβαση στην αγαπημένη σας μουσική και στις εφαρμογές σας, χωρίς να πάρετε τα μάτια σας από τον δρόμο.

ΕΥΕΛΙΞΙΑ & ΑΥΤΟΠΕΠΟΙΘΗΣΗ

Οδηγείστε με ευελιξία και αυτοπεποίθηση: το Νέο Micra σας προσφέρει μια συναρπαστική και συνάμα ασφαλή εμπειρία οδήγησης, εξισορροπώντας ευελιξία και κύλιση στον υπερθετικό βαθμό.

INTELLIGENT RIDE CONTROL

Το σύστημα αυτό αναβαθμίζει την ποιότητα κύλισης του Νέου Micra, συνδυάζοντας την χρήση του κινητήρα και των φρένων για να αμβλύνει τις ανωμαλίες του οδοστρώματος. Σε συνδυασμό με τα αμορτισέρ, σας προσφέρει μια αξεπέραστη ποιότητα κύλισης.

INTELLIGENT TRACE CONTROL

Ρυθμίζει την πίεση πέδησης ανεξάρτητα για κάθε τροχό, προκειμένου να σας κρατήσει στη βέλτιστη γραμμή μέσα στη στροφή.

ΟΙ ΚΙΝΗΤΗΡΕΣ ΤΟΥ ΝΕΟΥ MICRA

ΑΠΟΔΟΤΙΚΟΙ & ΜΕ ΑΠΟΚΡΙΣΗ

Στο Νέο Micra παντρεύονται η απόδοση και οι επιδόσεις χωρίς συμβιβασμούς. Είτε επιλέξετε βενζίνη ή ντίζελ, οι κινητήρες του Νέου Micra εγγυώνται άμεση επιτάχυνση και ακόμη μεγαλύτερη εξοικονόμηση καυσίμου, χάρη στην τεχνολογία Start / Stop.

1.0L ΒΕΝΖΙΝΗΣ 73PS

Aτμοσφαιρικός κινητήρας Βενζίνης
 • 73PS / 54kW
 • 998 cc
 • Aτμοσφαιρικός με Multi point injection
 • Συμβατός Euro6b

2.IG-T 90PS

Κινητήρας Βενζίνης Turbo
 • 90PS / 66kW
 • 898 cc
 • Turbo Intercooler με Multi point injection
 • Συμβατός Euro6b

3.DCI 90PS

Ο εμβληματικός κινητήρας Diesel της Nissan
 • 90PS / 66kW
 • 1461 cc
 • Turbo Intercooler με common rail injection
 • Συμβατός Euro6b

*Η δυνατότητα σύνδεσης με το CarPlay παρέχεται μόνο μέσω του καλωδίου USB. Η λειτουργία CarPlay παρέχεται από την Apple Inc. Ενδέχεται να μην υποστηρίζεται στην περιοχή σας. Παρακαλώ, ανατρέξτε στην ιστοσελίδα www.apple.com για να επιβεβαιώσετε την διαθεσιμότητα της λειτουργίας στην χώρα σας. Η διάρκεια του προαιρετικού πακέτου NissanConnect έχει διάρκεια τα δύο (2) έτη.

*Η δυνατότητα σύνδεσης με το CarPlay παρέχεται μόνο μέσω του καλωδίου USB. Η λειτουργία CarPlay παρέχεται από την Apple Inc. Ενδέχεται να μην υποστηρίζεται στην περιοχή σας. Παρακαλώ, ανατρέξτε στην ιστοσελίδα www.apple.com για να επιβεβαιώσετε την διαθεσιμότητα της λειτουργίας στην χώρα σας.