Nissan Qashqai Ταξί

 

  • new qashqai 23
  • new qashqai 24
  • new qashqai 2
  • new qashqai 7
  • Nissan Qashqai - Κλείστε ένα TestDrive τώρα !

Ελάτε για ένα test drive τώρα!

Το νέο Qashqai είναι εδώ! Πιο τολμηρό και τεχνολογικά εξελιγμένο. Σχεδιασμένο να ικανοποιήσει όλες σας τις απαιτήσεις εντός και εκτός πόλης, εντός και εκτός δρόμου. Γρήγορο, ασφαλές, σταθερό, αθόρυβο, άνετο και πολυτελές. Η Nissan με το Qashqai δημιούργησε μια κατηγορία, το νέο Qashqai ήρθε για να μείνει πρώτο στη κατηγορία crossover.

Σας περιμένουμε να το οδηγήσετε και να ενημερωθήτε για τις προσφορές του καταστήματος μας.

Στο κατάστημα μας θα βρείτε τα πιο ανταγωνιστικά πακέτα προσφορών για την αγορά του νέου σας Qashqai. Επιπλεόν σας παρέχουμε την δυνατότητα ανταλλαγής του παλαιού σας αυτοκινήτου ή μοτοσυκλέτας.

Κλείστε ένα Test Drive

 

 300 180 connectΝΕΟ NISSAN CONNECT

Το νέο σύστημα ψυχαγωγίας NissanConnect τώρα με 7 ιντσών αντιθαμβωτική οθόνη αφής, είναι ένας συνδυασμός αναπαραγωγής ήχου, πλοήγησης, ενημέρωσης με υψηλή τεχνολογία και δυνατότητα σύνδεσης με smartphone. Το νέο σας Qashqai θα είναι απόλυτα συγχρονισμένο με το smartphone, tablet ή laptop σας μέσα από εφαρμογές. 

 

300 180 startstopΣΥΣΤΗΜΑ ΕΞΥΠΝΟΥ ΚΛΕΙΔΙΟΥ

 Με το έξυπνο κλειδί της Nissan στη τσέπη σας ή την τσάντα σας, μπορείτε να μπείτε στο Qashqai σας απλά πατώντας το κουμπί του αντιστοίχου χερουλιού πόρτας, μετά μπορείτε να εκκινήσετε τον κινητήρα πιέζοντας το αντίστοιχο κουμπί χωρίς να ψάχνετε για κλειδιά.

 

 

300 180 konterΟΘΟΝΗ TFT ΣΤΟΝ ΠΙΝΑΚΑ ΟΡΓΑΝΩΝ

Μέσα από την έγχρωμη οθόνη υψηλής ευκρινείας 5’’ προβάλλονται αρκετές πληροφορίες όπως οδηγίες πλοήγησης, πίεσης ελαστικών, αναγνώρισης κλήσεων, προειδοποίηση αλλαγής λωρίδας, υπολογιστής ταξιδίου κ.α., χωρίς να αποσπάται η προσοχή σας από το δρόμο.          

 

 

300 180 parkΕΞΥΠΝΟ ΠΑΡΚΑΡΙΣΜΑ NISSAN

Με το σύστημα έξυπνου πάρκιν Nissan η στάθμευση στη πόλη γίνεται εύκολη υπόθεση. Απλά αφήστε το Qashqai σας να εντοπίσει μόνο του τη θέση στην οποία χωράει και αυτό θα κάνει όλες τις μανούβρες μόνο του προκειμένου να παρκάρει.

 

 

300 180 safetyshieldΑΣΦΑΛΕΙΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Αποφυγή μπροστινής σύγκρουσης
Με αυτή τη λειτουργία το Qashqai σας ειδοποιεί με ηχητικά και φωτεινά σήματα για ενδεχόμενη σύγκρουση με το εμπρός όχημα. Αν ο οδηγός δεν αντιδράσει το αυτοκίνητο παίρνει αυτομάτως τον έλεγχο και επιβραδύνει πρεσάροντας το φρένο.
Ειδοποίηση αλλαγής λωρίδας
Το καινούριο Qashqai διαθέτει αισθητήρες ανίχνευσης αλλαγής λωρίδας και κινούμενου αντικειμένου στο τυφλό σημείο του καθρέπτη. Έτσι όταν αλλάζουμε λωρίδα κατεύθυνσης το σύστημα μας ειδοποιεί αν υπάρχει κίνδυνος σύγκρουσης με κάποιο όχημα που μας πλησιάζει από πίσω. Επίσης το σύστημα είναι σε θέση να καταλάβει αν το αυτοκίνητο μας βγαίνει εκτός πορείας και μας ειδοποιεί ηχητικά και φωτεινά.
Παρακολούθηση κατάστασης οδηγού
Αισθητήρες ανιχνεύουν την κόπωση του οδηγού και τον ειδοποιούν ότι πρέπει να κάνει ένα διάλυμα.

 

300 180 traffic-sign-recogn

Περισσότερη ορατότητα από ποτέ

Το νέο Qashqai είναι εφοδιασμένο με ένα εξελιγμένο σύστημα το οποίο μπορεί και αναγνωρίζει πινακίδες του ΚΟΚ στο δρόμο και σας ειδοποιεί όταν έχετε ξεφύγει από το όριο ταχύτητας ή όταν υπάρχει πινακίδα STOP. Επίσης αναγνωρίζει αυτοκίνητα που κινούνται σε αντίθετη κατεύθυνση και κλείνει τη μεγάλη σκάλα φώτων όταν αυτή είναι ανοιχτή.
 

 colours

 

 

 

 

 

 

 

Για να δείτε τεχνικά χαρακτηριστικα και εξοπλισμό πατήστε εδώ.

 

 

Κλείστε ένα Test Drive

Όνομα*
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας

Επώνυμο*
Παρακαλώ εισάγετε το επώνυμό σας

Τηλέφωνο*
Παρακαλώ εισάγετε έναν αριθμό τηλεφώνου. Επιτρέπονται μόνο αριθμοί

E-mail*
Λάθος διεύθυνση email

Περιοχή
Παρακαλώ εισάγετε την περιοχή διαμονής σας

Επιθυμώ*
Παρακαλώ Επιλέξτε

Επιθυμητή ημ/νία Test Drive ?*
Please select a date when we should contact you.

Δεν είμαι robot
Δεν είμαι robot
Invalid Input