Note Ταξί

Posted in Επαγγελματικά

Νέο Nissan Note με φουλ πρακτικότητα

 Η πρόταση της Nissan για τον σύγχρονο επαγγελματία είναι το Note 1,5Diesel. Κινηθείτε εντός και εκτός πόλης, ξεκούραστα και οικονομικά με μικτή κατανάλωση 3,6 λ/100χλμ, οδηγήστε στα πιο στενά δρομάκια της πόλης χρησιμοποιώντας το ελαφρύ και γρήγορο ηλεκτρικό τιμόνι με ελάχιστο κύκλο στροφής 10,7μ. Αφήστε τους πίσω επιβάτες να απολαύσουν την μεγάλη ευρυχωρία για τα πόδια τους, αντίστοιχη μεγαλύτερων αυτοκινήτων, καθώς και να επιβιβαστούν ή να αποβιβαστούν εύκολα χάρης το άνοιγμα της πίσω πόρτας στις 90 μοίρες.

 

stop-start-systemSTART – STOP  ΣΥΣΤΗΜΑ

Στάνταρ σε όλα τα μοντέλα, το σύστημα Start / Stop λειτουργίας κινητήρα μειώνει τη ρύπανση και την κατανάλωση στην κίνηση της πόλης. Ο κινητήρας απενεργοποιείται αυτόματα όταν το Note σας είναι σε στασιμότητα (σε κυκλοφοριακή συμφόρηση, για παράδειγμα) για να μηδενίσετε την κατανάλωση και τις εκπομπές ρίπων. Στη συνέχεια επανεκκινεί ομαλά μόλις απεμπλακεί ο συμπλέκτης ή αν απελευθερωθεί το φρένο.

wheel-multi-commandsΈξυπνο κλειδί & χειριστήρια τιμονιού

Το να ελέγχεις το νέο Nissan Note είναι εύκολη υπόθεση χάρη στις πολλές εντολές που ενεργοποιούνται από το τιμόνι του και το έξυπνο κλειδί με το οποίο μπορείτε να ανοίξετε τις πόρτες, να ξεκινήστε τον κινητήρα και να φύγετε, όλα με το πάτημα ενός κουμπιού χωρίς τη χρήση του τηλεχειριστηρίου ή του κλειδιού.

 

nc2-thumbnaillNISSAN CONNECT
Το Nissan Connect είναι ο εγγυημένος τρόπος για να μετατρέψει καθημερινές αστικές μετακινήσεις σας σε εύκολη και ευχάριστη εμπειρία. Είναι ένα πλήρως ενσωματωμένο σύστημα πλοήγησης, επικοινωνίας, ψυχαγωγίας και ήχου για το Νote σας το οποίο υποστηρίζει Google ™ Send-to-Car τεχνολογία, state-of-the-art SatNav, πληροφορίες για τιμές καυσίμων, πρόγνωση καιρού κλπ. .., Bluetooth ® και USB συνδεσιμότητα μέσω της 5,8" έγχρωμης οθόνης αφής.

 

avm-thumbnailΠΕΡΙΜΕΤΡΙΚΕΣ ΚΑΜΕΡΕΣ ΠΑΡΚΑΡΙΣΜΑΤΟΣ
Το προχωρημένο Around View Monitor της Nissan προσφέρει μια πανοραμική θέα του αυτοκινήτου σας περιμετρικά απευθείας στην 5.8 "οθόνη αφής. Κάνει την οπισθοπορεία και το παράλληλο παρκάρισμα πολύ πιο απλό και χωρίς άγχος. Τέσσερις κάμερες είναι διακριτικά τοποθετημένες γύρω από το Note, δίνοντας σας την επιλογή πολλαπλών σημείων παρακολούθησης, αναλόγως πως θέλετε να παρκάρετε: από πάνω ή τις πλευρές ή προς τα πίσω. Το Around View Monitor σας δίνει όλα όσα χρειάζεστε για να κάνετε το πάρκιν μία εύκολη υπόθεση.

combimeter-illuminating-thuΦΩΤΙΝΗ ΕΝΔΕΙΞΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΟΔΗΓΗΣΗΣ

Πατήστε το πλήκτρο λειτουργίας ECO, και η πεντακάθαρη οθόνη του Note σας αποκαλύπτει δύο νέα οικολογικά μέτρα: έναν δείχτη θέσης του πεντάλ γκαζιού και έναν δείκτη οικολογικής οδήγησης που αξιολογεί την αποτελεσματικότητα. Αυτές οι πληροφορίες προβάλλονται στην έγχρωμη οθόνη υψηλής ευκρίνειας, στην οποία μπορείτε να καταγράψετε το σκορ της οικολογικής σας οδήγησης κατά τη διάρκεια και μετά από κάθε ταξίδι, μια πραγματικά διαφωτιστική εμπειρία.

 

blind-spot-warning1ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΤΥΦΛΗΣ ΓΩΝΕΙΑΣ
Αυτό που δεν μπορείτε να δείτε, το Blind Spot Σύστημα Προειδοποίησης μπορεί. Οδηγώντας πάνω από 20 χλμ/ώρα, αν υπάρχει κάποιο όχημα στην τυφλή περιοχή και στις δύο πλευρές του Note, ένα διακριτικό φως θα ανάψει στο πλαϊνό καθρέφτη για να σας ενημερώσει. Εάν θέλετε να αλλάξετε λωρίδα και ένα όχημα είναι επικίνδυνα κοντά, η φωτεινή ένδειξη ανάβει και μία ηχητική προειδοποίηση ακούγεται μέσα στο αυτοκίνητο.

lane-departure-warning-drawingΠροειδοποίηση αλλαγής λωρίδας
Οδηγώντας πάνω από 60 χλμ/ώρα, το σύστημα προειδοποίησης αλλαγής λωρίδας θα σας προειδοποιήσει αν αρχίσετε να ξεφεύγετε από τη λωρίδα σας. Μπορεί να ανιχνεύσει την παραμικρή διαγράμμιση στην άσφαλτο και αν δεν έχετε ενεργοποιήσει τα φλάς, το σύστημα γρήγορα θα σας υπενθυμίσει να επανέλθετε στη λωρίδα σας μετατρέποντας το εικονόγραμμα στον πίνακα οργάνων από πράσινο σε κίτρινο και ένα ηχώντας σήμα ακούγεται. Έξυπνα, προσαρμόζει αυτόματα την ευαισθησία της σε επαρχιακούς δρόμους για να επιτραπεί η απαιτείται διαφορετικό στυλ οδήγησης.

moving-object-detection-drawingΑνίχνευση Μετακίνησης Αντικειμένων
Η λειτουργία Moving ανίχνευσης αντικειμένου σας επιτρέπει να γνωρίζετε εάν κάτι πλησιάζει την πορεία του Note σας. Ενώ τα συμβατικά βοηθήματα στάθμευσης σας προειδοποιούν μόνο για τα αντικείμενα που εσείς πλησιάζεται, το σύστημα αυτό σας δίνει ένα ηχητικό και οπτικό σήμα για οτιδήποτε ή οποιονδήποτε κινείται γύρω από το αυτοκίνητο, όπως ένα μικρό παιδί, για παράδειγμα.

 280x242 fronttaxi

440x240 sidetaxi

 

 

 

 

Καύσιμο

Πετρέλαιο

Ταχύτητες

5

Κυβισμός

1461

Επιτάχυνση (0 σε 100 KM/H)

11.9

Ιπποδύναμη (PS)

90 / 4000

Μέγιστη Ταχύτητα (χαω)

179

Ροπή (NM)

200 @ 1,750

CO2 ρύποι (g/km)

92

Κατανάλωση Εντός & Εκτός πόλης (L/100km)

3.6

Κατανάλωση Εντός πόλης (L/100km)

4.2

Κατανάλωση Εκτός πόλης (L/100km)

3.2